20 C
Bucureศ™ti
luni, 7 octombrie 2024
AcasฤƒSpecialAccident Schumacher: Primele rezultate oficiale ale anchetei

Accident Schumacher: Primele rezultate oficiale ale anchetei

Anchetatorii care investigheazฤƒ accidentul de schi al lui Michael Schumacher în Alpii francezi au prezentat, miercuri, primele rezultate oficiale ale investigaลฃiei, dar nu au reuลŸit sฤƒ stabileascฤƒ care a fost cauza accidentului.

Vezi aici VIDEO Reconstituirea accidentului lui Schumacher: ce traseu a ales fostul pilot

„Ancheta este într-un stadiu avansat, am fฤƒcut foarte multe audieri ale martorilor, ale medicilor, ale celor care au închiriat echipamentul de schi, reconstituiri ลŸi expertize. Am examinat imaginile înregistrate de camera montatฤƒ pe casca lui Schumacher.

Pe 29 decembrie Schumacher cobora pe pistฤƒ pânฤƒ la o intersecลฃie între alte douฤƒ piste, a lovit niลŸte jaloane ลŸi a ieลŸit în afara pistei amenajate. El face o manevrฤƒ specificฤƒ schiorilor, a mers între 3-5 metri depฤƒrtare de pista amenajatฤƒ, a lovit cu schiurile o piatrฤƒ, ลŸi-a pierdut echilibrul ลŸi s-a lovit la cap de o piatrฤƒ aflatฤƒ la 8 metri depฤƒrtare de pista amenajatฤƒ. A fost gฤƒsit la 9 metri depฤƒrtare de pistฤƒ.

ลžtim cu precizie traseul pe care a coborât Schumacher.  Pe baza imaginilor filmate de camera de la casca lui se vor putea stabili chiar ลŸi cauza accidentului.”

SpecialiลŸtii mai spun cฤƒ pista era bine marcatฤƒ, pentru a împiedica schiorii sฤƒ ajungฤƒ în zone periculoase.

Sunt studiate schiurile ลŸi casca pilotului, urmând sฤƒ fie primite primele rezultate. „Schiurile erau într-o stare perfectฤƒ, nu sunt cauza accidentului. TotuลŸi, este o zgârieturฤƒ pe partea inferioarฤƒ a schiului, ceea ce dovedeลŸte cฤƒ a lovit o piatrฤƒ.”

„Am vorbit cu toลฃi membrii familiei pânฤƒ acum. Sunt douฤƒ minute de film, pe care le vom analiza din nou. Nu ลŸtim încฤƒ cu ce vitezฤƒ mergea sau dacฤƒ a depฤƒลŸit limita de vitezฤƒ.”

Anchetatorii au precizat cฤƒ rezultatele finale ale investigaลฃiei vor fi prezentate pânฤƒ la sfârลŸitul sฤƒptฤƒmânii.

Michael Schumacher, septuplu campion mondial, a fost rฤƒnit grav într-un accident de schi, la 29 decembrie, în staลฃiunea francezฤƒ Meribel. Germanul a fost operat pânฤƒ acum de douฤƒ ori.

Cele mai citite

Gigi Becali รฎl vrea pe Louis Munteanu: „Poate-l iauโ€ฆ De ce sฤƒ nu-l iau?”

Gigi Becali, patronul FCSB, a anunศ›at cฤƒ pregฤƒteศ™te un nou transfer important, vizรขndu-l pe Louis Munteanu, jucฤƒtorul celor de la CFR Cluj. https://www.youtube.com/watch?v=CnVm9FAmjyw Louis Munteanu, dorit...

PSG pierde poziศ›ia de lider รฎn Ligue 1 dupฤƒ remiza de la Nice

Paris Saint-Germain a reuศ™it doar un egal pe terenul celor de la OGC Nice รฎn etapa a 7-a din Ligue 1, cedรขnd astfel prima...

3 รฎntrebฤƒri pe care sฤƒ i le adresezi medicului stomatolog cu ocazia unui consult de rutinฤƒ

Pentru a oferi o experienศ›ฤƒ cรขt mai plฤƒcutฤƒ, noi ศ™i partenerii noศ™tri folosim tehnologii precum cookie-urile pentru a stoca ศ™i / sau a...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ