17.8 C
București
sâmbătă, 28 septembrie 2024
AcasăSpecialAcademia Caţavencu: EXCLUSIV. Palatul Parlamentului va fi termoizolat cu polistiren!

Academia Caţavencu: EXCLUSIV. Palatul Parlamentului va fi termoizolat cu polistiren!

Pentru a fi în fruntea mişcării eco autohtone, parlamentarii au decis, în unanimitate, să anvelopeze clădirea în care îşi desfăşoară activitatea în cele patru ore din cele două zile cât stau la serviciu, o dată la două luni. Acţiunea se va desfăşura sub sloganul „Pentru un Parlament verde” şi va începe, cel mai probabil, în luna martie.

Dl Mihai Tănase, directorul Comisiei pentru Utilităţi şi Resurse, a declarat că lucrarea va costa aproximativ 2-4 milioane de euro, dar „costul este justificat, căci vom folosi polistiren de 5, care va garanta economii la capitolul climatizare de circa 11 mii de euro pe an”.

Citeşte mai multe despre proiect pe site-ul Academia Caţavencu.

Redactia
Redactiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă