15.2 C
București
duminică, 22 septembrie 2024
AcasăSpecial40 de tone de alimente vândute la „Produs de Cluj"

40 de tone de alimente vândute la „Produs de Cluj”

Târgul „Produs de Cluj”, organizat la sfârşitul săptămânii trecute, a „prins” din nou la clujeni. În cele trei zile ale evenimentului, peste 50.000 de vizitatori au luat cu asalt parcarea unui hypermarket din oraş. Cei 100 de comercianţi, meşteşugari sau producători au făcut faţă aglomeraţiei cu zâmbetul pe buze, pentru că ştiau că nu vor rămâne cu prea multă marfă la sfârşitul târgului.

Iar calculele acestora au fost confirmate de cele peste 40 de tone de legume şi fructe vândute. Cartofii de Râşca, ceapa de Turda, morcovi, varză, vinete şi alte legume şi fructe din Jucu, Apahida precum şi din alte zone din judeţ au fost preferatele clujenilor, care au plecat cu plasele pline de la a treia ediţie a târgului.

Târg de succes

„Ne bucurăm că un număr atât de mare de clujeni a profitat acum, în plin sezon al aprovizionărilor de toamnă şi al conservelor de legume şi fructe pentru sezonul rece. De asemenea, aceştia au putut achiziţiona la preţuri decente produse locale şi tradiţionale de cea mai bună calitate direct de la producători, dar şi de a lua parte la evenimentele cultural-artistice organizate cu acest prilej. Putem afirma cu toată siguranţa că acest târg şi-a atins pe deplin scopul”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe.

Redactia
Redactiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă