24.6 C
București
duminică, 22 septembrie 2024
AcasăSpecial4-0 pentru 40 de ani

4-0 pentru 40 de ani

Pauza de două săptămâni le-a priit din nou celor de la CFR Cluj, care au făcut un nou meci-instrucţie, de data acestea contra celor de la Concordia Chiajna, în deplasare. Deşi gazdele sperau la măcar un punct pentru a mai ieşi din zona periculoasă, clujenii nu le-au dat acestora nici o şansă şi s-au impus cu un 4-0 ce confirmă forma bună în care aceştia se află. Un cadou perfect şi ca importanţă, dar şi ca rezonanţă făcut de CFR-işti antrenorului lor, Jorge Costa, care a împlinit 40 de ani înainte cu o zi de victoria cu Chiajna.

Născut ca rivalul de la „U”

„Nu mi-a prea plăcut echipa în anumite momente, atunci când Beto a fost cel mai bun jucător al nostru. Importantă este, însă, victoria şi un cadou frumos pentru Costa cu ocazia zilei sale de naştere”, a declarat finanţatorul clujenilor, Arpad Paszkany. Un lucru interesant şi probabil unic în lume între două echipe rivale este faptul că, atât Jorge Costa cât şi Ionuţ Badea, antrenorul rivalei clujene, Universitatea, sunt născuţi în aceeaşi zi. Ambii au sărbătorit vineri, însă lusitanul împlinirea a 40 de ani, în timp ce tehnicianul „şepcilor roşii” doar a celor 36 de ani Au mai rămas trei etape până când elevii celor doi antrenori se vor duela în cel mai aşteptat meci al Ardealului, CFR-Universitatea, programat pe 19 noiembrie.

 

 

Redactia
Redactiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

3 avantaje ale ghiozdanelor Herlitz pentru copilul tău 

Descoperă trei motive care plasează ghiozdanele Herlitz în topul alegerilor părinților atunci când vine vorba de confortul și sănătatea copiilor lor! Află de ce astfel...

VIDE O femeie de 70 de ani a suferit un accident vascular cerebral în timp ce se cățăra pe munte

O femeie în vârstă de 70 de ani a suferit un accident vascular cerebral în timp ce se cățăra pe munte, pe un traseu...

VIDEO Cel puțin 51 de persoane au murit într-o explozie de la o mină de cărbune din Iran

O explozie de gaz într-o mină de cărbune din provincia iraniană Khorasan de Sud a ucis cel puțin 51 de persoane și a rănit...
Ultima oră
Pe aceeași temă