14 C
București
vineri, 4 octombrie 2024
AcasăSpecial16 familii din Campia Turzii vor dormi in corturi dupa un incendiu

16 familii din Campia Turzii vor dormi in corturi dupa un incendiu

16 familii din localitatea clujeana Campia Turzii, judetul Cluj, vor petrece noaptea in corturi, dupa ce apartamentele in care locuiau au luat foc. Un numar de 61 de persoane, printre care si copii, au ramas fara adapost in urma incendiului de ieri din Campia Turzii, in urma caruia au ars acoperisul si o parte din cladirea blocului de pe strada Ialomitei, propietatea Consiliului Local Campia Turzii.
Pompierii au intervenit cu patru autospeciale din Cluj-Napoca si una de la serviciul public pentru situatii de urgenta din Campia Turzii, au evacuat familiile si au reusit sa stinga focul in aproximativ o ora.
Liviu Cadar, purtatorul de cuvant al ISU Cluj, a declarat, ca pompierii clujeni pregatesc, la aceasta ora, un numar de 16 corturi, care vor fi amplasate pe un teren de sport oferit de Primaria Campia Turzii pentru a adaposti familiile din blocul distrus de incendiu.
Conform sursei citate, din primele cercetari rezulta ca incendiul a fost declansat de un scurtcircuit la instalatia electrica. Din cele 16 familii, 12 locuiau in imobilul respectiv cu contract de inchiriere, iar patru fara forme legale. Nimeni nu a fost ranit in urma incendiului.

Cele mai citite

Elena Lasconi susține propunerile lui Nicușor Dan pentru București

Elena Lasconi și-a declarat public susținerea față de cele 20 de propuneri pentru București prezentate de Nicușor Dan, într-o postare pe Facebook. Ea a...

FCSB a învins în deplasare pe PAOK Salonic cu 1-0(1-0) în 10 oameni

FCSB a obţinut o victorie mare cu echipa greacă PAOK Salonic, cu scorul de 1-0 (1-0), joi seara, pe Stadionul Toumba din Salonic, în...
Ultima oră
Pe aceeași temă