18.8 C
București
duminică, 22 septembrie 2024
AcasăSpecial15 milioane de dolari pentru primele fotografii ale gemenilor Jolie-Pitt

15 milioane de dolari pentru primele fotografii ale gemenilor Jolie-Pitt

» "Licitatia" pentru dreptul de a publica primele fotografii cu gemenii cuplului Angelina Jolie-Brad Pitt a trecut de 15 milioane de dolari.

» Nisa, aleasa de Angelina pentru nastere, a fost invadata de paparazzi si de care de reportaj de televiziune.

Angelina Jolie si Brad Pitt au pus capat speculatiilor privind locul ales pentru nasterea gemenilor lor. S-a vorbit, la un moment dat, despre o clinica din Monaco, unde s-ar fi asigurat un tratament regal. Dar Angelina Jolie a preferat Spitalul Lenval din Nisa, care ii poate asigura conditiile cele mai bune si intimitate, daca asta isi doreste. Lucru de care jurnalistul specializat in vedete al cotidianului "The Independent" pare sa se indoiasca, dat fiind "scurgerile" de informatii care se produc in momentele cele mai potrivite pentru promovarea noului film al Angelinei, "Kung Fu Panda" (pelicula de animatie, in care multe staruri isi "imprumuta" vocea personajelor). Astfel, stirea ca Angelina va avea gemeni a fost anuntata pentru prima data de actorul Jack Black, "dublura" vocala a personajului principal din "Kung Fu Panda", care a promovat filmul la Cannes, impreuna cu Jolie.

A mai ramas de aflat, insa, sexul copiilor, dupa unele surse fiind vorba despre doua fete, iar altele vorbind despre o fata si un baiat. Nici data fericitului eveniment nu este cunoscuta, unele publicatii grabindu-se sa anunte ca nasterea ar fi avut deja loc, iar altele mentionand data de 19 august.
Internarea in clinica a Angelinei Jolie a atras obisnuitul "circ mediatic" care o inconjoara pe vedeta ce domina topurile celor mai frumoase femei din lume. Iar zelul paparazzilor este cu atat mai mare cu cat, pentru obtinerea si publicarea primelor fotografii ale gemenilor, se vehiculeaza sume fabuloase, de peste 15 milioane de dolari.

Angelina si Brad sunt maestri in arta relatiilor cu media si in echilibrarea publicitatii cu mentinerea dozei de mister de care are nevoie orice vedeta autentica, "The Independent" amintind "scenariul si regia" complicate care au insotit nasterea in Namibia a primului copil biologic al cuplului, fetita Shiloh Nouvel. Initial, Brad si Angelina nu au parut sa aiba ceva impotriva "armatei" de reporteri si paparazzi care ii urmareau. Dar, la prima plangere a vedetelor, premierul Namibiei a revocat vizele ziaristilor, silindu-i sa paraseasca tara. Deasupra resedintei cuplului "Brangelina" a fost instituita o zona de interdictie aeriana, masura care a suscitat interpelari in Parlament. Iar presa s-a repezit asupra fiecarui amanunt.

Cele mai citite

Erdogan vrea să se întâlnească cu Bashar al-Assad la ONU

Preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan a cerut să se întâlnească cu omologul său sirian Bashar al-Assad la New York, în marja Adunării Generale a...

Cum integrăm mobilierul din lemn masiv pentru a crea interioare unice

Pentru a oferi o experiență cât mai plăcută, noi și partenerii noștri folosim tehnologii precum cookie-urile pentru a stoca și / sau a...

Cum poate fi îmbunătățit aspectul urechilor cu ajutorul chirurgiei estetice?

Pentru a oferi o experiență cât mai plăcută, noi și partenerii noștri folosim tehnologii precum cookie-urile pentru a stoca și / sau a...
Ultima oră
Pe aceeași temă