30.5 C
București
luni, 24 iunie 2024
AcasăSpecial10 semne că divorţul se apropie

10 semne că divorţul se apropie

Avocatul expert în Dreptul Familiei, Mindy R. Smith, a întocmit o listă cu 10 semne care ne pot spune că ceea ce a fost o căsnicie fericită se îndreaptă spre divorţ, relatează huffingtonpost.com.

„Pentru a-mi reprezenta clienţii într-un proces de divorţ, trebuie să cunosc toate detaliile privind cauzele care au dus la destrămarea căsniciei lor”, a declarat ea. „Toate cele 10 semne au fost nişte factori importanţi pe care i-am întâlnit în majoritatea cazurilor de divorţ la care am participat ca avocat”.

10. Dacă partenerul tău stă de vorbă în fiecare zi pe Facebook cu iubita lui din liceu, atunci divorţul este aproape. Comunicarea cu fosta iubită nu este o problemă decât în momentul în care înlocuieşte comunicarea cu soţia sau când este secretă.

9. Dacă partenerul tău s-a îngrăşat cu mai mult de 20% din greutatea iniţială, atunci te apropii de un divorţ. În orice căsnicie, este important pentru ambii parteneri să aibă un stil de viaţă sănătos. Pentru ca pasiunea să reziste, partenerii trebuie să se simtă atraşi în primul rând unul de celălalt. Dacă unul dintre parteneri nu se mai îngrijeşte din punct de vedere fizic, celălalt îşi va pierde foarte repede interesul.

8. Dacă partenera începe dintr-o dată să poarte lenjerie sexy, atunci s-ar putea ca divorţul să fie aproape. Acesta este unul dintre cele mai mari semne care îţi poate spune că partenera ta are o aventură.

7. Dacă partenerul tău leneveşte toată ziua în timp ce mizeria se adună în casă, divorţul poate fi aproape. Căsnicia nu este o scuză pentru lene. Fiecare dintre parteneri trebuie să aibă anumite responsabilităţi.

6. Dacă partenerul îşi ascunde telefonul mobil, s-ar putea ca divorţul să fie aproape. Deşi telefonul mobil al partenerului face parte din teritoriul său personal care nu ar trebui încălcat, ascunderea lui sau ştergerea tuturor mesajelor cu regularitate poate fi un semn destul de clar că ceva nu este în regulă.

5. Dacă partenerul tău te pune să faci o listă detaliată cu toate cheltuielile tale, atunci divorţul se apropie. Acesta este semnul distinctiv al unui partener care te controlează şi te abuzează din punct de vedere psihic. Căsnicia se referă la dragoste şi la împărtăşirea dragostei şi a experienţei de viaţă, nu la controlarea excesivă a partenerului de viaţă.

4. Dacă partenerul tău nu mai vrea să faceţi sex, divorţul n-a fost niciodată mai aproape. Viaţa sexuală este esenţială într-o căsnicie reuşită.

3. Dacă partenerul tău stă mai mult pe terenul de fotbal sau în bar cu prietenii decât cu tine, divorţul bate la uşă. Pentru ca o căsnicie să dureze, ambii parteneri trebuie să pună familia pe primul loc.

2. Dacă partenerul tău se duce în baruri de fiecare dată după ce pleacă de la serviciu, atunci divorţul este aproape.

1. Dacă partenera ta vrea să se culce cu vecinii, atunci citaţia de divorţ este deja pe drum.

Cele mai citite

Ce prevede legea salariului minim european

Guvernul a aprobat Legea privind stabilirea salariilor minime europene, prin care se asigură transpunerea în legislația națională a Directivei (UE) 2022/2041 din 19 octombrie...

Începe Evaluarea Națională. Calendarul și regurile examenului

Probele scrise din cadrul Evaluării Naționale pentru absolvenții clasei a VIII-a (EN VIII 2024) încep marți, 25 iunie, cu testarea cunoștințelor de limba și literatura...

Marocul trimite ajutor medical în Gaza

Marocul trimite 40 de tone de ajutor medical palestinienilor din Gaza, a declarat luni Ministerul de Externe marocan, potrivit Reuters. Ajutorul include echipamente chirurgicale și...
Ultima oră
Pe aceeași temă