Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Se închid școlile în Alba Iulia!

Decizie a fost luată pentru unitățile de învățământ din Alba Iulia, Sebeș, Câmpeni și Vințu de Jos, dar aceasta va intra în vigoare de maine.

Share

Ioana Roșu 0 comentarii

14.10.2020 - 19:52

Toate școlile din Alba Iulia intră în scenariul roșu, după ce rata de noi îmbolnăviri a depășit 3,1 la mia de locuitori. Această decizie va intra în viguare de mâine.

Decizia a fost luată astăzi de CJSU Alba  și afectează școlile din Ocna Mureș, Cricău, Unirea, Sebeș, Câmpeni și Vințu de Jos.  Decizia a fost luată după ce incidența cazurilor de Covid, în ultimele 14 zile, a ajuns la 3,11 la mia de locuitori în Alba Iulia, la 3,01 în Sebeș, 3,08 în orașul Câmpeni, 4,33 în orașul Ocna Mureș, 3,45 în comuna Cricău, 3,27 în Unirea și 3,31 în Vințu de Jos.

„Pe fondul înregistrării unei incidențe cumulate de peste 3 cazuri de îmbolnăvire cu Sars-Cov-2 la 1.000 de locuitori, în ultimele 14 zile, la nivelul unităților administraiv-teritoriale Ocna Mureș, Cricău, Unirea, începând cu data de 14.10.2010, se suspendă temporar activitățile didactice care presupun prezența față în față în toate unitățile de învățământ, cursurile urmând a se desfășura exclusiv online, în scenariul3-roșu”, se arată în decizia CJSU Alba.

Reluarea activităților care presupun prezența față în față a elevilor se va dispune prin hotărâre a CJSU Alba, după obținerea avizului de la DSP, se arată într-un comunicat al Prefecturii Alba.

Comentarii