7.9 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăSocialPrimul caz de Coronavirus în Ialomița: o femeie de 28 de ani,...

Primul caz de Coronavirus în Ialomița: o femeie de 28 de ani, întoarsă acasă din Italia!

Cel de-al 140-lea român infectat cu coronavirus este o ialomițeancă din comuna Bordușani.

Femeia, în vârstă de 28 de ani, s-a întors vineri din Italia, împreună cu alte 4 persoane, întreg lotul fiind internat de către autorități în Centrul Județean de Carantină din orașul Amara.

Toate cele 5 persoane au fost testate pentru coronavirus în momentul intrării în carantină, în data de 13 martie, probele fiind trimise spre analiză către Institutul Matei Balș din Capitală.

Rezultatul pozitiv al testării femeii din Bordușani, practic primul ialomițean infectat cu coronavirus, a fost confirmat de prefectul județului, Tonița Manea.

„Din nefericire avem primul caz de coronavirus în Ialomița. Este vorba de o femeie venită din Italia care acum a plecat cu izoleta spre Institutul Matei Balș din capitală.”, a declarat duminică seara, pentru InfoIalomița.ro, prefectul Tonița Manea.

Autoritățile sunt în așteptarea rezultatelor testelor și în cazul celorlalte patru persoane care au făcut deplasarea din Italia împreună cu femeia infectată cu coronavirus, acestea aflându-se în continuare în carantină în Centrul județean de la Amara.

În momentul intrării Ialomiței pe harta națională a județelor cu cazuri confrimate de coronavirus, situatia epidemiologică la nivelul judetului, se prezintă după cum urmează:

Persoane aflate în carantină – 31

Persoane aflate în autoizolare  – 100

Persoane iesite din autoizolare – 1

Persoane infectate cu coronavirus – 1.

Cele mai citite

De ce nu se creează efectul de campanie electorală?

Campania electorală s-a declanșat neoficial în România. Criza desemnării candidatului comun al coaliției PSD-PNL are efecte profunde. În această perioadă, se fac calibrări de...

Seturi de mese si scaune pentru dining – cum alegi ceva potrivit pentru sufrageria ta

Seturile de mese și scaune sunt ideale pentru a fi poziționate într-un spațiu mare. Acestea sunt mari ca și volum și este nevoie de...

De ce nu se creează efectul de campanie electorală?

Campania electorală s-a declanșat neoficial în România. Criza desemnării candidatului comun al coaliției PSD-PNL are efecte profunde. În această perioadă, se fac calibrări de...
Ultima oră
Pe aceeași temă