Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

ADP le cere oamenilor să-și mute mașinile din zona lucrărilor

Peste 50.000 de arbori 
vor fi toaletați în sectorul 4

Nu puține au fost cazurile în care în timpul furtunilor,copacii din Capitală au distrus mașini și au pus în pericol viețile oamenilor. Aceste probleme poate fi evitate doar în situația în care administrațiile locale vor avea grijă să îngrijească arborii aflați pe domeniul public.

Share

Andrei Mărgăritescu 0 comentarii

06.02.2018 - 08:30

Cum Bucureștiul este deja supra-aglomerat, angajații primăriilor care se ocupă de toaletarea copacilor se găsesc de cele mai multe ori în situația de a nu putea lucra din cauza mașinilor parcate sub copaci și pe care ar risca să le avarieze. Cei din sectorul 4 cer însă ajutorul asociațiilor de proprietari pentru ca echipele de toaletare să poată duce cât mai repede la îndeplinire avizele de toaletare emise de Direcția de Mediu din cadrul Primăriei Generale. Aceștia au împărțit deja la scările blocurilor zeci de avertismente în care le cer oamenilor să-și mute mașinile din zona lucrărilor. În caz contrar, se arată în anunțurile menționate, nici Primăria și nici ADP-ul nu vor putea fi trase la răspundere pentru eventuale pagube materiale.

Două schimburi, 10 echipe

"Am reînceput activitățile de toaletare la nivelul întregului sector. Lucrăm în două  schimburi cu 10 echipe și încercăm să ducem la îndeplinire cât mai multe dintre avizele pe care le avem deja și care însumează peste 50.000 de arbori. Angajații noștri ar lucra mai eficient dacă n-ar mai fi obligați să caute prin blocuri proprietarii mașinilor parcate sub copacii asupra cărora trebuie să intervenim, așa că fac un apel la adresa tuturor locuitorilor sectorului 4 prin care îi rog să sprijine echipele de toaletare. În acest fel vom reuși să evităm situațiile neplăcute precum cele de luna trecută, când mai  multe mașini au fost avariate de copacii netoaletați", a explicat Marian Goleac, directorul general al ADP Sector 4.

 

Comentarii

loading...