Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Peste 400 de kilograme de pește și sute de unelte de pescuit au fost confiscate

Peste 400 de kilograme de peşte fără documente legale, aproape trei sute de unelte de pescuit şi şase ambarcaţiuni au fost ridicate de poliţişti în ultima săptămână, în urma acţiunilor pentru protejarea fondului piscicol, în Delta Dunării şi Marea Neagră.

Share

Adrian Bărbulescu 0 comentarii

Actualizat: 29.04.2018 - 11:04

În perioada 23 - 27 aprilie, poliţiştii au organizat acţiuni în Delta Dunării şi Marea Neagră pentru protejarea fondului piscicol, fiind constatate nouă infracţiuni, pentru comiterea cărora sunt cercetate 12 persoane. De asemenea, Poliţia a dat zece amenzi în valoare totală de 2.500 de lei şi a confiscat peste 400 de kilograme de peşte proaspăt, fără documente legale de provenienţă. Totodată, au fost ridicate 279 de unelte de pescuit şi şase ambarcaţiuni.

Astfel, poliţiştii au identificat nouă bărbaţi din Tulcea care pescuiau cu ambarcaţiuni motorizate, pe timp de noapte, pe fluviul Dunărea, pe braţele Tulcea, Sulina şi Sfântu Gheorghe, fără a avea premise, autorizaţii sau licenţe de pescuit. La momentul depistării, ei aveau capturată cantitatea de 132 de kilograme de peşte.

Comentarii

loading...