Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Ovidiu Ioan Săcară, noul șef de la Poșta Română

Ovidiu Ioan Săcară, directorul general adjunct al Poştei Române, va prelua conducerea companiei, în urma demisiei de joi a Elenei Petraşcu, decizia fiind luată prin votul membrilor Consiliului de Administraţie al companiei.

Iulian Budușan 0 comentarii

Actualizat: 16.02.2018 - 14:35

”Cu privire la noile modificări în structura de conducere a Companiei Naţionale Poşta Română SA, reprezentanţii Ministerului Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale dau asigurări că activitatea operatorului poştal îşi va urma cursul firesc”, arată un comunicat al ministerului.

Directorul general al Poştei Române, Elena Petraşcu, a demisionat joi din funcţie, fiind numită secretar general la Ministerul Transporturilor.

Ea a fost numită în octombrie 2017 la conducerea Poştei Române de Lucian Şova, actualul ministru al Transporturilor, care, la vremea respectivă, era ministrul Comunicaţiilor.

Poşta Română se află în subordinea Ministerului Comunicaţiilor.

Guvernul României a adoptat recent Hotărârea privind participarea statului român la majorarea capitalului social al Poştei Române, care anunţă astfel că procedura de capitalizare cu 170 milioane lei a companiei s-a declanşat.

Comentarii