Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

După incendiul de acum o săptămână, acuma căzut și o bucată de tavan

O bucată de tavan s-a prăbuşit la City Park Mall

O bucată de tavan s-a prăbuşit, joi seară, la City Park Mall din municipiul Constanţa. Din fericire, în momentul respectiv, în zona incidentului nu se afla nicio persoană. Reprezentanţii Serviciului Judeţean de Ambulanţă spun că nu au existat solicitări în urma acestui incident, neexistând persoane rănite.

Share

Iulian Budușan 0 comentarii

Actualizat: 01.12.2017 - 19:24

Potrivit martorilor, incidentul s-a produs din senin, bucăţi mari din tavan prăbuşindu-se pe un culoar, pe întreaga lăţime a acestuia.

Din fericire, nicio persoană nu se afla acolo în momentul respectiv.

Deocamdată nu se cunosc cauzele care au dus la prăbuşirea tavanului, dar unul dintre cei care au magazine închiriate în mall a declarat că bucata respectivă din tavan ar fi fost reparată de curând.

În urmă cu câteva săptămâni, un alt incident a avut loc la acelaşi mall, după ce a izbucnit un incendiu la unul dintre magazine.

Evenimentul a avut loc după ora 22, când mallul era închis, atunci fiind evacuate câteva zeci de persoane care se aflau la cinematograf la ora respectivă, neexistând nici atunci persoane rănite.

Comentarii

loading...