Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Ministerul Sănătății cumpără doze de vaccin hexavalent în valoare de peste 76 de milioane de lei

Ministerul Sanatatii cumpără, printr-o procedură de licitație deschisă, doze de vaccin hexavalent cu peste 76 de milioane de lei, potrivit unui anunț publicat pe SEAP, scrie Agerpres.

Rl online 0 comentarii

03.02.2018 - 15:08

Anunțul implică încheierea unui acord-cadru cu o durată de 48 de luni pentru furnizarea de "vaccin combinat difteric-tetanic-pertussis acelular, polio inactivat, H.influenzae tip b, hepatitic B (DTPa-VPI-HiB-HB) - hexavalent". Contractul a fost atribuit pe 16 ianuarie societăților Farmexim SA, Europharm Holding SA, Mediplus Exim SRL, Farmexpert DCI SRL, Compania Națională Unifarm și Sanofi România SRL și are o valoare totală de 76.219.500 de lei, fără TVA. Conform anunțului de participare la această licitație, care a fost publicat în SEAP pe 19 august 2017, cantitatea de vaccinuri pe care MS dorea să o achiziționeze prin acordul-cadru era de minimum 610.000 de doze și de maximum 2.620.000 de doze.
Printr-o altă licitație deschisă, MS a încheiat un acord-cadru cu o durată de 48 de luni și cu o valoare totală de 4.380.000 de lei, fără TVA, pentru furnizarea de doze de vaccin hepatitic B pediatric. Contractul a fost atribuit pe 25 ianuarie societăților Europharm Holding SA, Mediplus Exim SRL și Farmexpert DCI SRL. Prin această licitație, MS a dorit să achiziționeze minimum 200.000 de doze de vaccin și de maximum 954.000 de doze.

În cazul ambelor licitații, criteriul de atribuire a fost prețul cel mai scăzut, contractele fiind finanțate din "bugetul de stat sau din veniturile proprii ale Ministerului Sănătății".

Pe de altă parte, printr-o altă licitatie deschisă, MS a încheiat pe 25 ianuarie, cu mai multe societăți, un acord-cadru cu o valoare totală de 203.450.879,26 de lei, fără TVA, și cu o durată de 24 de luni pentru achizița publică centralizată de medicamente oncologice. În acest caz, principalele modalități de finanțare și plata sunt reprezentate de bugetul Fondului Național Unic de Asigurări Sociale de Sănătate, potrivit unui alt anunț publicat în SEAP.

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 

Citește totul despre:

#vaccinuri #lazi

Comentarii

loading...