Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Sursa. Academia Catavencu

Mic îndreptar turistic pentru românii din Diaspora care se întorc în țară de Sărbătorile Pascale

Share

Redacția Online 0 comentarii

05.03.2020 - 02:44

Sărbătorile mari, precum Crăciunul și Sfintele Paști, sunt preferatele românilor din Diaspora, care se întorc acasă, pentru una sau două săptămâni, în încercarea de a se odihni și reconecta la ceea ce pot să ofere plaiurile natale. Dacă te numeri printre cei care și-au programat să petreacă Paștele în România, căutând oportunități turistice dar uitând de realități, citește micul nostru ghid turistic, ca să știi ce te așteaptă! Să nu zici că nu te-am avertizat!
1.    Ai în vedere să îți petreci vacanța de Paști la munte? Nu uita că traseele montane din Bucegi sunt marcate cu PET-uri goale. Colectează zece capace, trimite codurile prin SMS și poți câștiga o excursie înapoi, pe același drum.
2.    Dacă ajungi pe Caraiman nu te închina prea mult la Cruce. Nu-i recunoscută ca obiect de cult de BOR, pentru că nu are deloc aur și nici pietre din catalogul Patriarhiei.
3.    Ai ajuns la Vârful Omu? Vezi ce pui pe Instagram. Bucegiul are 2,5 kilometri, nu 2,5 litri…

Eugen Cișmașu

Citește textul integral pe Academia Cațavencu.

Comentarii