Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Metrorex și RATB introduc la vânzare de duminică biletul unic de călătorie

Metrorex și Regia Autonomă de Transport București introduc la vânzare, începând de duminică, biletul unic, o facilitate pentru care pot opta călătorii ambilor operatori de transport din București.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 09.12.2017 - 13:06

"De mâine (duminică n.r), noile titluri de călătorie pot fi achiziționate atât de la casieriile Metrorex cât și de la cele ale RATB. De asemenea, celelalte titluri de călătorie existente ale Metrorex rămân valabile, fără a suferi modificări", precizează reprezentanții Metrorex într-un comunicat de presă.

Cu biletul unic Metrorex - RATB se pot efectua călătorii multiple cu metroul și mijloacele de transport de suprafață ale RATB într-un interval de 60 de minute. Ultima validare se poate efectua cu un minut înainte de expirarea perioadei stabilite, de o oră, fiind permisă călătoria până la capătul liniei RATB sau până la ieșirea din stațiile Metrorex.

Costul biletului unic este alcătuit din costul biletului RATB, în valoare de 1,30 lei, cel al biletului Metrorex, în valoare de 2,50 lei, la care se adaugă costul cardului și cheltuielile cu mentenanța.

Noile titluri de călătorie, care pot fi utilizate în toate stațiile de metrou, sunt: bilet unic 60 minute (valabil pe liniile urbane RATB și Metrorex) - 5 lei, bilet cu 10 călătorii de câte 60 minute pentru fiecare călătorie (valabil pe liniile urbane RATB și Metrorex) - 34 de lei și abonament de o zi (valabil pe liniile urbane RATB și Metrorex) - 17 lei.

Biletele unice vor putea fi încărcate pe suport contactless ultralight și validate atât la porțile de acces din stațiile de metrou, cât și la validatoarele din mijloacele de transport de suprafață.

(Foto: Metrorex)

Comentarii

loading...