Metodologia de feedback, accesibilă din iunie elevilor și profesorilor din toată țara

Ministrul Educației a anunțat faptul că, din această lună, toți elevii vor avea acces la noua metodologie de feedback, ce va permite îmbunătățirea canalului de comunicare cu cadrele didactice.

Share

Eugen Cișmașu 0 comentarii

04.06.2021 - 16:22

"De 1 iunie am semnat un ordin de ministru cu metodologia de feedback din partea elevilor. A se înţelege foarte bine - părerea elevilor este esenţială, îi ascultăm. Avem o rugăminte foarte importantă - să nu confunde vreodată rolul elevului cu rolul profesorului. În niciun caz nu poate fi confundat rolul elevului cu cel al profesorului. Am observat o dorinţă a unor elevi de a da note profesorilor. Nu aşa se face", a declarat vineri, la Digi 24, ministrul Sorin Cîmpeanu, subliniind faptul că acest feedback reprezintă un "instrument" pe care profesorul îl foloseşte pentru a-şi îmbunătăţi metoda de predare în funcţie de ceea ce "percepe" elevul.

"Feedbackul este un instrument pe care profesorul îl foloseşte pentru a-şi îmbunătăţi metoda de predare în funcţie de ceea ce percepe elevul . Nicidecum nu este o posibilitate ca elevul să dea notă profesorului. Acel instrument este destinat exclusiv profesorului care colectează acest feedback", a explicat Cîmpeanu.

Comentarii