Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Arhivă

Marți se închid din nou școlile și grădinițele din Capitală. Elevii vor urma cursuri online

Începând din ziua de marți, 20 octombrie 2020, ora 0, cursurile în toate unitățile de învățământ din București sunt din nou suspendate.

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 19.10.2020 - 17:20

Începând din ziua de marți, 20 octombrie 2020, ora 0, cursurile în toate unitățile de învățământ din București sunt din nou suspendate, a decis, luni, Comitetul Municipal pentru Situații de Urgență.

Comitetul este condus de prefectul Capitalei, Gheorghe Cojanu.

Decizia de suspendare a cursurilor a fost anunțată de purtătoarea de cuvânt a Prefecturii Capitalei luni după-amiază. Nu a fost precizată, luni, durata de suspendare a cursurilor în școli, însă premierul Orban anunța anterior că o asemenea decizie se ia pe durata a 14 zile.

Se suspendă, astfel, activitatea în grădinițe, în școlile generale, în licee și în facultați, atât în cele de stat cât și în cele private, din Capitală.

De asemenea, se suspendă activitatea teatrelor și a cinematografelor din Capitală.

Masca devine obligatorie, în spații publice, atât în interior cât și în exterior, pentru toate persoanele care au împlinit cinci ani.

Decizii privind suspendarea cursurilor în școli au fost luate, în paralel, de către Comitetele județene pentru Situații de Urgență, și în alte orașe ale României.

Comentarii