Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Lucrările la metrou deviază traseul tramvaiului 41 până în iulie 2019

Lucrările de construcție a magistralei de metrou Drumul Taberei vor devia traseul tramvaiului 41. "Botezat" și metrou ușor, linia 41 este cel mai utilizat mijloc de transport din cartierele Ghencea, Drumutl Taberei și Militari.

Iulian Budușan 0 comentarii

24.02.2018 - 18:05

În zon  Pieţei Drumul Taberei (Piaţa Moghioroş), pentru o perioadă de 16 luni, din aprilie 2018 până în iulie 2019, tramvaiul 41 va fi deviat pentru lucrări la Magistrala 5 de metrou, potrivit economica.net, care citează reprezentanți Metrorex. 

De ce va fi deviat tramvaiul 41. ”Devierea tramvaiului 41 se va face pe un traseu provizoriu, prin deplasarea locală a celor două linii de tramvai înspre stânga liniei 41 existente (traseul provizoriu al liniei 41 se va îndepărta local cu circa 7 metri faţă de Piaţa Moghioroş – în acelaşi mod cu devierea locală de trafic)”, a explicat Ion Constantinescu, directorul general al Metrorex.

Odată cu şinele, va fi deviat şi bulevardul, în intersecţia de la Moghioroş.

Stația de metrou Parc Drumul Taberei. Devierea traficului în zonă, inclusiv a celui auto, este necesară pentru lucrări la viitoarea staţie de metrou Parc Drumul Taberei care va avea şapte zone de acces. Şinele de tramvai vor fi mutate pentru execuția a trei zone de acces: A1, B1 - situate pe refugiul de tramvai și B – spre piața Moghioroș. Aşadar, în staţia de metrou se va putea pătrunde direct din refugiul tramvaiului 41, aşa cum se întâmplă acum la Crângaşi.

Inaugurarea liniei de metrou din Drumul Taberei este preconizată a avea loc în trimestrul I al anului viitor. Acest termen depinde de semnarea contractului de siguranţă şi automatizare a traficului, care este acum în instanţă.

Comentarii