Foto Arhiva

Iohannis: Vacanţă în Tenerife şi Germania. O româncă a dezvăluit vizita preşedintelui pe insulă

Preşedintele Klaus Iohannis se află într-o vizită privată în Germania şi Spania, între 3-10 februarie, potrivit unui răspuns al Admnistraţiei Prezidenţiale la solicitarea Mediafax, după ce o româncă stabilită în Tenerife anunţa pe Facebook hotelul la care stă şeful statului.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 06.02.2018 - 14:07

O româncă stabilită în Tenerife de mai mulţi ani, Adina Mihaela Chiru, a scris pe grupul de Facebook „Români în Tenerife” că preşedintele Iohannis poate fi văzut, alături de soţia sa, în celebra destinaţie de vacanţă.

„Dragi prieteni, dacă vreţi să îl vedeţi pe domnul preşedinte al României este în vacanţă în Tenerife cu scumpa lui soţie. Este cazat la hotel Abama, după cum ştiţi un hotel de 5 stele”, a scris Chiru.

„Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, se află în perioada 3-10 februarie  într-o vizită privată în Republica Federală Germania şi Regatul Spaniei”, se arată în răspunsul Administraţiei Prezidenţiale.

Şeful statului a fost surprins şi la Munchen, împreună cu soţia sa, Carmen Iohannis, zilele trecute, aceştia având mai multe sacoşe de cumpărături.

Comentarii