Incident la Aeroportul Sibiu: A fost solicitat un elicopter SMURD

Un elicopter SMURD a fost solicitat, luni, pentru a prelua un cetăţean german, care se afla pe Aeroportul Sibiu, la terminalul „Plecări” şi i s-a făcut rău, acesta fiind resuscitat de personalul medical al Aeroportului.

Share

Andrei Tudor Dumitru 0 comentarii

23.04.2018 - 17:44

Reprezentanţii Aeroportului Sibiu au transmis că luni, serviciul specializat din cadrul Aeroportului a fost solicitat să intervină în zona „Plecări”, pentru a acorda asistenţă medicală de urgenţă unui călător.

„S-au aplicat manevre de resuscitare prin masaj cardiac asupra unui pasager. Procedurile de resuscitare au fost efectuate până la sosirea echipajului SMURD”, arată reprezentanţii Aeroportului Sibiu, citează Mediafax.

La rândul lor, reprezentanţii ISU Sibiu spun că pacientul va fi dus cu un elicoopter SMURD la un spital din Târgu Mureş.

„A fost solicitat un echipaj SMURD cu medic din cadrul ISU Sibiu pentru o stare de inconştienţă. S-a deplasat echipajul SMURD care a găsit persoana, un bărbat de 40 de ani, cetăţean german, în stop cardio-respirator. Echipajul SMURD a efectuat manevre de resuscitare şi a transportat persoana la UPU Sibiu. S-a solicitat elicopterul SMURD de la Mureş pentru preluarea pacientului din Aeroport”, au spus reprezentanţii ISU Sibiu.

Comentarii