Iași: O mașină de poliție a fost distrusă de mai mulţi tineri. Un bărbat este reținut pentru ultraj

Un echipaj de poliţie a fost atacat în timpul intervenţiei la un scandal într-un bar din comuna Deleni, judeţul Iaşi. Oamenii legii nu au fost răniţi, dar maşina a fost distrusă.

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 09.12.2017 - 21:32

UPDATE 21,00: Un bărbat de 33 de ani a fost reținut, sâmbătă seara, pentru 24 de ore, de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârlău pentru distrugere, loviri și alte violențe, tulburarea liniștii publice și ultraj.

------------------------------------------

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârlău au deschis o anchetă după ce echipajul de poliţie chemat să intervină la un scandal izbucnit într-un bar a fost atacat în timpul nopţii de vineri spre sâmbătă, transmite Mediafax.

Scandalul a izbucnit între câţiva tineri într-un bar din satul Poieni, comuna Deleni, iar martorii au chemat poliţia, pentru a aplana conflictul. Când au ajuns cei doi poliţişti de la postul din Deleni, scandalul a luat amploare, iar tinerii au încercat să atace echipajul poliţiei şi au distrus maşina acestora.

Deocamdată se fac cercetari într-un dosar de distrugere, loviri şi alte violente, tulburarea liniştii şi ordinii publice. Procurorul de caz urmează să decidă dacă se vor efectua cercetări şi pentru ultraj.

Comentarii