Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Focar de coronavirus, cu 21 de persoane infectate, într-un atelier de croitorie din Urziceni!

21 de angajate ale unui atelier de croitorie din Urziceni au fost confirmate ca fiind infectate cu coronavirus, în urma testelor specifice efectuate de inspectorii DSP Ialomița.

Share

Eugen Cișmașu 0 comentarii

Actualizat: 05.06.2020 - 09:03

Potrivit Barikada.ro, cele 21 de femei, domiciliate în Urziceni, Manasia și comunele învecinate Urziceniului, sunt salariatele unei societăți comerciale din Ilfov, care deține punct de lucru și de producție într-un spațiu închiriat în incinta Centrului Meșteșugăresc din Centrul Vechi al municipiului.

Două dintre angajate s-au internat săptămâna trecută, la Spitalul Urziceni, iar una la Spitalul din Slobozia, toate acuzând simptomatologie specifică. Cele trei salariate au refuzat inițial să ofere relații referitoare la locul de muncă, din cauza faptului că erau angajate, spun surse administrative, fără respectarea normelor legale.

Inspectorii DSP au ajuns la atelierul din Urziceni al societății ilfovene abia în momentul în care cele trei persoane care se prezentaseră pentru investigații la Spitalele din Urziceni și Slobozia au oferit detalii asupra locului și condițiilor de muncă.

După primele investigații, ce au avut ca rezultat, potrivit Barikada.ro, confirmarea infectării cu coronavirus a 16 dintre angajatele atelierului, inspectorii DSP au dispus testarea tuturor angajaților și aprofundarea anchetei epidemiologice la nivelul familiilor acestora.

În cazul a 47 de persoane s-au luat astfel măsuri de izolare, alte 5 infectări cu coronavirus fiind confirmate în cursul zilei de azi.

Lucrătoarele atelierului din Centrul Meșteșugăresc Urziceni, toate asimptomatice, au fost internate în Spitalul suport pentru bolnavii de Covid de la Fetești.

Comentarii

loading...