Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Doi bărbați sunt cercetați după ce ar fi tulburat slujba la o mănăstire

Doi bărbaţi din județul Hunedoara sunt cercetaţi de poliţişti după ce ar fi tulburat slujba religioasă care a avut loc, duminică, 24 mai, la Mănăstirea Jieţ din oraşul Petrila.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 25.05.2020 - 10:50

Cei doi suspecți au domiciliul în municipiul Petroşani, a anunțat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara.

Fapta a fost reclamată poliţiştilor din Petrila de către stareţa mănăstirii din Valea Jiului, care a susținut că suspecții ar fi avut divergenţe cu călugăriţele de acolo. Pe de altă parte, cei doi suspecți ar fi fost agresați de credincioșii veniți la slujbă, care i-au și scos cu forța din incinta lăcașului de cult.

UPDATE: Cei doi bărbați care au fost scoși cu forța din incinta lăcașului de cult susțin că în biserică se oficia o slujbă cu participarea credincioșilor (deși este interzisă prezența credincioșilor la slujbe în interior) și, mai mult, credincioșii care asistau la slujbă în interior nu purtau nici măști de protecție. 

Aceste declarații par a fi confirmate și de o scurtă filmare realizată, probabil cu un telefon mobil, în interiorul bisericii.

Comentarii