Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto Arhiva

DGPMB: Peste 100 de poliţişti, în control în pieţele Capitalei

Peste 100 de poliţişti acţionează miercuri în 18 pieţe şi centre comerciale din toate sectoarele din Capitală pentru asigurarea climatului de ordine şi siguranţă publică, dar şi pentru prevenirea şi descurajarea faptelor de natură penală şi contravenţională.

Share

Rl online 0 comentarii

04.04.2018 - 12:11

Potrivit DGPMB, acţiunea are drept scop prevenirea şi combaterea faptelor de comerţ ilegal, precum şi combaterea fenomenului infracţional pe linia combaterii faptelor care aduc atingere comerţului cu produse alimentare şi a prevenirii şi combaterii evaziunii fiscale şi a comerţului cu produse contrafăcute.

De asemenea, sunt verificate persoane fizice şi juridice ce comercializează produse specifice perioadei, atât pentru identificarea celor care încalcă legea, dar îndeosebi pentru siguranţa că produsele puse în vânzare sunt conforme şi nu sunt de natură a prejudicia consumatorii.

La controale participă şi reprezentanţi ai Autorităţii Naţionale Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor, Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor şi ai Direcţiei de Sănătate Publică.

Acţiunea se circumscrie activităţilor dispuse de Ministerul Afacerilor Interne şi Poliţia Română pentru asigurarea unui climat de linişte publică, protecţia cetăţeanului faţă de practicile comerciale ilicite şi însănătoşirea mediului de afaceri.

Comentarii

loading...