Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Craiova, grevă a angajaților de la compania Ford. Condițiile de muncă și salariile mici, contestate

Tensiuni la una dintre cele mai mai fabrici de automobile din țară. Condițiile impuse de Ford Craiova au generat nemulțumiri în rândul angajaților.

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 21.12.2017 - 14:12

Muncitorii de la Ford Craiova au intrat în grevă spontană! Aproximativ 2.000 de lucrători se află în acest moment în curtea uzinei, unde protestează față de conducerea uzinei, dar și față de sindicatele care îi reprezintă. Oamenii acuză că sunt șantajați! Ei sunt nemulțumiți de condițiile impuse de uzină, care îi condiționează cu trecerea contribuțiilor de la angajat la angajator doar dacă semnează un acord pe doi ani.

Inițial, muncitorii au organizat o grevă japoneză, dar conflictul a escaladat, iar lucrătorii au declanșat grava spontană, anunță site-ul stiripesurse.ro.

Comentarii

loading...