15.4 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSocialConstanţa: Un vagon al unui tren încărcat cu combustibil a deraiat

Constanţa: Un vagon al unui tren încărcat cu combustibil a deraiat

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, în noaptea de sâmbătă spre duminică, poliţiştii Secţiei Regionale Poliţie Transporturi au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în zona Brătianu din municipiul Constanţa a deraiat un tren.

“Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au stabilit faptul că, la kilometrul 1-150m al liniei CF 818 (linia de legătură între staţiile CF Palas şi Constanţa mărfuri), un vagon aflat în compunerea unui tren de marfă, format din 37 de vagoane cisternă încărcate cu combustibil a deraiat şi a parcurs aproximativ 400 de metri, distrugând traversele. În urma evenimentelor nu au rezultat scurgeri din conţinutul vagonului şi nici victime”, au precizat reprezentanţii IPJ Constanţa.

De asemenea, oamenii legii au întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere sau semnalizare falsă.
Poliţiştii i-au sesizat pe reprezentanţii Autorităţii de Siguranţă Feroviară Română, pentru luarea măsurilor în consecinţă.

Cele mai citite

Emma Răducanu, eliminată de Iga Swiatek în semifinalele turneului de la Stuttgart

Jucătoarea poloneză de tenis, Iga Swiatek, ocupanta locului 1 în clasamentul WTA și principala favorită la turneul WTA 500 de la Stuttgart, Germania, s-a...

Naomi, cea mai cunoscută cântăreață transgender din România, a murit la vârsta de 47 de ani

Naomi, una dintre cele mai emblematice figuri transgender din România, s-a stins din viață la vârsta de 47 de ani. Ea a fost spitalizată...

Beat la volan, cu 218 km pe oră în localitate

Un șofer în vârstă de 41 de ani din Craiova a fost prins de polițiști conducând băut la volan și cu o viteză de...
Ultima oră
Pe aceeași temă