16.6 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSocialUPDATE. Cei 4 bărbaţi care au atacat un poliţist în Mangalia, sub...

UPDATE. Cei 4 bărbaţi care au atacat un poliţist în Mangalia, sub control judiciar 60 de zile

UPDATE. Parchetul de pe lângă Judecătoria Mangalia a dispus marţi instituirea controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile pentru cei patru bărbaţi care au agresat fizic un poliţist sâmbătă, pe o stradă din Mangalia, informează un comunicat de presă al IPJ Constanţa.

Potrivit sursei citate, procurorii au decis marţi instituirea măsurii controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile pentru patru bărbaţi (Ismail Ali Redivan, Ismail Iaşar, Ismail Giocan şi Ismail Ergean Mancu) domiciliaţi în Mangalia, care au fost implicaţi sâmbătă într-un act de agresiune fizică asupra unui poliţist din IPJ Constanţa. Poliţiştii i-au reţinut luni pe cei patru agresori.

La mai bine de 48 de ore de la bătaia din stradă, în urma căreia poliţistul a avut nevoie de îngrijiri medicale, cei 4 agresori au fost din nou chemaţi la audieri. Anchetatorii şi-au schimbat decizia iniţială de a îi lăsa în libertate, aşa că pe numele lor au fost emise ordonanţe de reţinere. Îşi vor petrece noaptea în spatele gratiilor, iar mâine, un judecător va decide dacă vor fi sau nu arestaţi pentru 30 de zile.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Constanţa, cei patru bărbaţi, cu vârste cuprinse între 18 şi 51 de ani, implicaţi în altercaţia care a avut loc pe o stradă din municipiul Mangalia, au fost reţinuţi luni, pentru o perioadă de 24 de ore, pentru loviri şi alte violenţe şi tulburarea liniştii publice, fiind duşi în arestul IPJ. Marţi, ei vor fi duşi în instanţă cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Poliţiştii din Mangalia au fost sesizaţi sâmbătă despre producerea unui scandal pe o stradă din oraş între un poliţist și patru oameni.

Anchetatorii au stabilit că poliţistul se afla în timpul liber în momentul producerii acestui scandal. El lucrează la Serviciul pentru Acţiuni Speciale din cadrul IPJ Constanţa.

Cele mai citite

COS raportează un volum de business anual de 29 milioane de euro

COS, unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii integrate de fit – out  și pionier al acestui segment în România, raportează un volum de...

De ce să alegi călătoria cu autobuzul sau autocarul de la Bucureşti la Chişinău?

Călătoria cu autobuzul sau autocarul de la București la Chișinău poate fi o opțiune excelentă pentru cei care caută o modalitate confortabilă și accesibilă...

JT Grup Oil anunță lansarea unei oferte publice de vânzare inițială a 10.000.000 acțiuni ordinare noi emise în urma unei operațiuni de majorare a...

JT Grup Oil S.A., companie ce activează pe piața distribuției de carburanți și dezvoltatorul celui mai nou terminal privat de produse petroliere din România...
Ultima oră
Pe aceeași temă