Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Câteva sute de polițiști locali vor fi școlarizați

Ministerul Afacerilor Interne va aloca, în anul 2020, în unitățile sale de învățământ, un număr de 545 de locuri pentru formarea polițiștilor locali.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 14.01.2020 - 22:45

Potrivit unui ordin al ministrului Afacerilor Interne, MAI va aloca, în anul 2020, un număr de 515 locuri pentru formarea inițială a polițiștilor locali cu atribuții în domeniul ordinii și liniștii publice și în domeniul circulației rutiere. Localitățile unde se țin aceste cursuri sunt București, Orăștie, Slatina, Sibiu, Iași, Turnu Severin, Gheorgheni și Ploiești.

Alte 30 de locuri sunt alocate pentru polițiștii locali care trebuie să parcurgă modulul de management. Acest modul se organizează la Centrul de Formare Inițială și Continuă al MAI de la Orăștie.

Comentarii