Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Bucureștiul este sub ape: Traficul este îngreunat, iar troleibuzele şi tramvaiele RATB au rămas blocate

Mai multe străzi şi şosele din Capitală au fost inundate în urma ploii de joi dimineaţă, îngreunând traficul. Mijloacele de transport în comun ale RATB au rămas de mai multe ori blocate din cauza penelor de curent şi acumulării de apă, iar pompierii au fost nevoiţi să intervină.

Valentina Vlădoi 0 comentarii

Actualizat: 21.06.2018 - 11:35

Potrivit Brigăzii Rutiere, au existat acumulări de apă pe străzile Răcari şi Constantin Ştefan nr. 28, pe Calea Călăraşilor în zona Halei Traian şi pe Bd. Camil Ressu, în zona pieţei Râmnicu Sărat din Sectorul 3, pe Bd. Tineretului, Şos. Olteniţei / Str. Vultureni, Şos. Mihai Bravu / Calea Văcăreşti (Pod Abator), Calea Şerban Vodă / Bd. Gheorghe Şincai şi un subsol de bloc inundat pe Şos. Olteniţei nr. 103 din Sectorul 4.

În Sectorul 5 au fost probleme pe Str. Pucheni (sensul dinspre Confort Urban către zona târgului), Str. Teiuş (ambele sensuri de circulaţie), Str. Bega, Str. Sf. Ana şi Str. Garoafei / Str. Iaşi, iar în Sectorul 6, în zona Pod Grozăveşti şi Str. Intrarea Pătrarului / Str. Poiana Lacului.

De asemenea, pompierii au fost nevoiţi să intervină pentru extragerea apei din locuinţe pe Aleea Giurgeni din Sectorul 3, unde apa are 20-30 de centimetri la nivelul carosabilului, precum şi pe Strada Feteşti.

Potrivit ISU Bucureşti-Ilfov, a fost inundat şi bd. Tineretului, în faţa Palatului Copiilor.

Din cauza ploii, traficul rutier a fost îngreunat şi inclusiv mijloacele de transport în comun au avut probleme, tramvaiele şi troleibuzele rămând de mai multe ori blocate timp de câteva zeci de minute din cauza penelor de curent şi acumulării de apă.

Comentarii

loading...