Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Botoşani: Elevii care au obţinut medii de 10 bacalaureat, premiați în Colegiul prefectural

Elevii care au obţinut medii de 10 la examenele de evaluare naţională şi bacalaureat din vara acestui an au fost premiaţi, miercuri, în cadrul şedinţei Colegiului prefectural, potrivit Agerpres.

Share

Catinca Giosanu 0 comentarii

Actualizat: 25.09.2019 - 11:36

Cei 17 elevi, dintre care zece cu medii maxime la evaluarea naţională şi şapte la bacalaureat, au primit diplome de recunoaştere a meritelor din partea subprefectului Daniela Lozneanu, în aplauzele şefilor de instituţii prezenţi la Colegiul prefectural.

"Vreau să vă spun că sunt mândră de voi şi de rezultatele voastre. Ştiu că aceste rezultate înseamnă foarte multă muncă, foarte multă determinare şi tenacitate, dar, în acelaşi timp, rezultatele voastre relevă şi truda dascălilor voştri din fiecare zi, faptul că au reuşit să vă alimenteze setea de cunoaştere şi să vă modeleze atât de frumos, dar şi susţinerea familiilor voastre", a afirmat Lozneanu.

Elevii care au obţinut note maxime la evaluarea naţională au beneficiat de stimulente financiare de 1.000 lei acordate de Ministerul Educaţiei, în timp ce absolvenţii cu nota 10 la bacalaureat au primit 3.000 de lei din partea aceluiaşi minister.

Comentarii

loading...