Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto Arhiva

Bihor: Ambasadorul Marii Britanii şi preşedintele CJ susţin menţinerea cursei aeriene Oradea-Londra

Ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord, Paul Brummell, a discutat marţi cu preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Bihor, Pasztor Sandor, despre asigurarea legăturii aeriene între Oradea şi Londra.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 03.04.2018 - 15:09

Această discuție se dezbate în condiţiile în care, compania care opera pe această relaţie va suspenda zborurile din luna noiembrie până în martie.

Potrivit purtătorului de cuvânt al CJ Bihor, Adrian Simon, subiectele propuse de preşedintele Pásztor Sándor la întâlnirea cu diplomatul britanic au vizat intensificarea relaţiilor economice din ultima perioadă, datorate îndeosebi cursei aeriene, astfel încât pe agenda întâlnirii s-a regăsit şi necesitatea acoperirii conexiunilor spre Londra.

"Excelenţa Sa Paul Brummell va lua legătura cu reprezentanţii mediului de afaceri din Marea Britanie în vederea susţinerii investiţiilor în judeţul Bihor. Asigurarea legăturii între Oradea şi Londra este, astfel, obligatorie. Ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord va sprijini demersurile noastre pentru asigurarea continuităţii curselor aeriene spre Londra", a precizat preşedintele Consiliului Judeţean Bihor.

În cadrul întâlnirii de marţi cu preşedintele CJ Bihor, ambasadorul Marii Britanii s-a arătat interesat de situaţia economică a regiunii şi posibilităţile investiţionale oferite de judeţul Bihor pentru companiile britanice. De asemenea, printre tematicile discuţiilor au mai figurat proiecte culturale şi situaţia instituţiilor de cultură.

Adrian Simon a precizat că, în urma întâlnirii recente dintre Pasztor Sandor şi conducerea companiei aeriene care operează în prezent cursele dintre Oradea şi Londra, zborurile vor continua doar până în luna octombrie, fiind suspendate în intervalul noiembrie-martie, şi fără altă decizie pentru perioada care urmează.

Comentarii

loading...