Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: MApN

Armata scoate la concurs peste 600 de locuri în școlile de ofițeri

Ministerul Apărării Naționale anunță scoaterea la concurs, în anul 2020, a 615 locuri în instituțiile militare de învățământ superior.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

19.03.2020 - 20:01

Potrivit anunțului publicat de MApN, șapte instituții de învățământ superior scot la concurs, în anul 2020, un număr total de 615 locuri, în 40 de specializări, pentru viitorii ofițeri ai Armatei Române.

Instituțiile de învățământ superior unde se va organiza concurs sunt următoarele: Academia Forțelor Terestre “Nicolae Bălcescu” din Sibiu, Academia Forțelor Aeriene “Henri Coandă" din Brașov, Academia Navală “Mircea cel Bătrân” din Constanța, Academia Tehnică Militară ”Ferdinand I” din București, Institutul Medico-Militar (la București și la Târgu Mureș), Universitatea Națională de Apărare „Carol I” din București și Academia de Poliție ”Alexandru Ioan Cuza” din București (zece locuri în specializarea Drept sunt alocate pentru MApN).

Comentarii