13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSocialAntibiotice Iași organizează caravana mobilă a vaccinării în localitățile județene

Antibiotice Iași organizează caravana mobilă a vaccinării în localitățile județene

Caravana se va realiza cu autocarul companiei, iar personalul necesar (medic, asistenți, registratori și voluntari) va fi asigurat de Antibiotice, în timp ce materialele sanitare vor fi asigurate de către Direcția de Sănătate Publică Iași, iar serul utilizat va fi Pfizer/BioNTech.
Persoanele care doresc să se vaccineze, indiferent de localitatea de domiciliu, o pot face prezentând doar cartea de identitate sau pașaportul, fără a fi necesară înscrierea prealabilă în platforma națională.

Caravana mobilă organizată de Antibiotice Iași va fi realizată cu sprijinul Instituției Prefectului – Județul Iași care, alături de DSP Iași, vor identifica zonele rurale în care este nevoie de administrarea vaccinului.

Activitatea din centrul de vaccinare de la sediul Antibiotice va continua în program normal, ca și până acum.

„Compania Antibiotice a fost încă de la începutul pandemiei un sprijin necondiționat în eforturile noastre de a limita răspândirea virusului SARS-CoV-2. Fie le-am solicitat noi expertiza și au răspuns prompt, fie s-au oferit direct în mai multe momente în care orice ajutor era binevenit. Mulțumesc întregii echipe Antibiotice pentru disponibilitatea de a veni în sprijinul comunității în momentele grele!

De duminică, împreună din nou, începem un alt proiect în care vom colabora, caravana mobilă de vaccinare Antibiotice.

Împreună vom încuraja oamenii să vină și să se vaccineze ca să revenim sănătoși la normalitate”, a declarat Marian Grigoraș, prefectul județului Iași.

Cele mai citite

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...
Ultima oră
Pe aceeași temă