Inquam Photos: Alexandru Cumpanasu

Alexandru Cumpanasu Apel catre Comisia Europeana

Alexandru Cumpanasu, intr-un mesaj postat pe contul sau de facebook atrage atentia Comisiei Europene asupra tarilor care au legalizat prostitutia, si deci care permit desfasurarea clanurilor “ de trafic de carne vie”, Italia si Spania sunt vizate

Redacția Online 0 comentarii

Actualizat: 19.08.2019 - 02:05


APEL CATRE: TOTI EUROPARLAMENTARII ROMANI SI STRAINI, PRESEDINTELE PARLAMENTULUI EUROPEAN, PRESEDINTELE COMISIEI EUROPENE, COMISIA PENTRU JUSTITIE DIN PARLAMENTUL EUROPEAN pentru discutarea si analizarea situatiei tragediei Alexandrei: Analizarea modului in care au actionat autoritatile inclusiv STS, situatia traficului de persoane din Romania in UE, Ignorarea de catre autoritatile din statele UE fata de traficarea copiilor din Romania.
Dragi prieteni VINA pt retelele careia i-a cazut victima si Alexandra nu o poarta doar ticalosii din institutiile din Romania care tolereaza si unii chiar participa la aceste violuri si crime odioase impreuna cu clanurile interlope dar si TARILE DIN UNIUNEA EUROPEANA si nu numai pt TOLERAREA acestor clanuri in tari precum Italia, Spania, etc. De ce? Pt ca cetatenii lor sunt "BENEFICIARI" si pt ca prostitutia este legalizata acolo?. Fiecare femeie este libera sa faca ce vrea cu corpul ei DE BUNA VOIE. Dar oare autoritatile europene cat isi fac treaba sa cerceteze care fete sunt obligate sau rapite si fortate si cate sunt de buna voie????!!!. Alexandra este ingerul care va declansa un tsunami european al complicitatii europenilor la drama fetelor din Romania racolate prin santaj, presiune, bani, rapite. - a scria Alexandru Cumpanasu pe contul sau de Facebook.

Comentarii