Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Mihai Diac

Trei pasageri care au sosit cu avionul din Italia au fost puși în carantină în România

Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Timiş monitorizează preventiv trei persoane care au ajuns, duminică, pe aeroportul din Timișoara, venind din Italia.

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 23.02.2020 - 20:22

Cele trei persoane au ajuns pe Aeroportul Internațional Timişoara (AIT), la bordul unei aeronave care decolase din orașul Bergamo (Italia).

Cei trei călători veniți duminică de la Bergamo au fost plasați în carantină la domiciliu timp de 14 zile, a anunțat, duminică, DSP Timiș.

"Specialiştii din cadrul DSP s-au deplasat la AIT şi au aplicat procedura. S-a constatat că era vorba despre trei persoane, dar care nu au vizitat zonele afectate de coronavirus. În urma consultului la care au fost supuse după sosire, de către medicul specialist din AIT, s-a constatat că nu există niciun simptom de boală, fiind într-o stare bună de sănătate. Preventiv, toate cele trei persoane se carantinează la domiciliu timp de 14 zile, sub atenta monitorizare a DSP", a precizat Cornelia Bubatu, purtătoarea de cuvânt a DSP Timiș.

Comentarii

loading...