Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Spitalul municipal Cluj este transformat în spital-suport Covid-19

Autoritățile locale din Cluj au luat decizia de a transforma Spitalul Municipal într-o unitate specializată în tratarea bolnavilor infectați cu noul coronavirus.

Share

Petronel Tudor 0 comentarii

Actualizat: 13.10.2020 - 12:57

Măsura luată în cadrul Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Cluj vine ca răspuns la creșterea accentuată a infectărilor cu Covid-19 din ultimele săptămâni și la aglomerarea unităților medicale din județ.

În zilele următoare Spitalul Clinic Municipal Cluj-Napoca se va reorganiza la nivelul secțiilor pentru a obține autorizarea sanitară și a funcționa în cel mai scurt timp ca unitate medicală de Faza II pentru evaluarea şi tratatarea pacienţilor pozitivi la COVID-19.

Județul Cluj se situează între cele 13 județe din țară în care rata de infectare a depășit 1,5 cazuri la mia de locuitori în ultimele 14 zile. În total, 4.495 clujeni s-au infectat cu noul coronavirus.

Comentarii