Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Pintea, despre cazul infirmierelor de la SUUB care umilesc pacienţii: Este revoltător

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a declarat, joi, la Târgu Mureş, că este revoltătoare situaţia de la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, unde mai multe angajate au fost filmate în timp ce se răstesc la pacienţi şi îi umilesc.

Share

Rl online 0 comentarii

16.05.2019 - 19:29

”Dacă nu ai empatie faţă de pacienţi, nu ai ce căuta într-un spital”, spune Pintea, care adaugă că ar merge până la desfacerea contractului de muncă.

”Este revoltător. Reacţia mea a fost foarte clară: nu tolerăm acest comportament în spitale. Conducerea spitalului a convocat pentru mâine comisia de disciplină şi sper că măsurile luate vor fi în concordanţă cu faptele. Eu aş merge până la desfacerea contractului de muncă. Dacă nu ai empatie faţă de pacienţi, nu ai ce căuta într-un spital”, a declarat, joi, la Târgu Mureş, Sorina Pintea, comentând situaţia de la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti.

Mai multe angajate ale Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti au fost filmate în timp ce se răstesc la pacienţi şi îi umilesc, imaginile fiind făcute publice pe reţele de socializare.

Reprezentanţii unităţii medicale spun că se delimitează clar de atitudinea celor trei infirmiere, precizând că se va întruni Comisia de disciplină şi va analiza cele semnalate, sancţiunile urmând a fi în raport cu gravitatea faptelor.

Comentarii

loading...

Ziarul PDF

AD