23.9 C
București
sâmbătă, 29 iunie 2024
AcasăSănătateCros de Ziua Europei la Sinaia

Cros de Ziua Europei la Sinaia

Sinaia găzduieşte mâine cea de-a 9-a ediţie a crosului “Adrian Ghioca” la care vor participa 200 de persoane, adulţi cu domiciliul stabil în staţiunea de pe Valea Prahovei, dar şi elevi ai şcolilor din localitate.

Evenimentul are ca scop încurajarea tinerilor să facă mişcare în aer liber.

Participanţii vor concura pe două categorii: fete şi băieţi şi pe nouă categorii de vârste: până la 11 ani; 11-15 ani; 16-20 ani; 21-30 ani; 31-40 ani; 41-50 ani; 51-60 ani; 61-70 ani şi peste 70 ani.

Traseul pentru concurs a fost împărţit astfel: cei cu vârste până la 15 ani şi peste 51 ani vor primi startul la orele 16,00, de la hotelul Păltiniș, iar celelalte categorii de vârste vor lua startul la aceeași oră, de la “Colegiul Mihail Cantacuzino”. Sosirea concurenților va fi la intrarea în parcul “Dimitrie Ghica”.

Câştigătorii vor primi, la sfârşitul întrecerii, premii în bani, dar şi diplome şi medalii.

Pe durata crosului, pentru evitarea aglomerării traficului circulaţia va fi oprită pe traseul de concurs cu puţin timp înainte de începerea acestuia. Crosul se va desfăşura pe un singur sens de circulaţie dinspre Bucureşti spre Braşov.

 

Cele mai citite

Democrații cer înlocuirea lui Joe Biden la alegerile prezidențiale din SUA, după dezbarea cu Trump

Performanța președintelui Joe Biden în dezbaterea pe scară largă împotriva fostului președinte Donald Trump a creat panică în rândul democraților. Actualul președinte al SUA...

Congres USR: Partidul își alege astăzi un nou Birou Național și candidatul la alegerile prezidențiale

USR îşi alege astăzi noua conducere a partidului, dar şi candidatul la prezidenţiale. Delegații USR se reunesc, la București, pentru Congersul partidului unde își vor...
Ultima oră
Pe aceeași temă