10.6 C
București
luni, 13 mai 2024
AcasăSănătateCei care se vaccinează primesc bonurile din septembrie

Cei care se vaccinează primesc bonurile din septembrie

Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, a declarat joi, 12 august, că bonurile de masă pentru cei care se vaccinează împotriva COVID-19 vor fi oferite începând cu luna septembrie 2021.

Ministrul preconizează că cei care se imunizează vor primi bonuri, cel mai probabil, începând din luna septembrie, potrivit europafm.ro.

Ioana Mihăilă a mai declara că doar cei care se vaccinează complet primesc tichetul de 100 de lei.

Potrivit ministrului Sănătății, persoanele care se vaccinează vor primi tichetele chiar de la centrele de imunizare, după ce au făcut schema completă.

Coaliţia de guvernare a agreat soluţia acordării de bonuri de masă pentru persoanele care se vaccinează anti-COVID, a declarat, marţi, ministrul Sănătăţii, Ioana Mihăilă.

Potrivit ministrului, bonurile vor avea valoare nominală de 100 de lei şi constituie o măsură de stimulare a vaccinării împotriva SARS-CoV-2.

“În ceea ce priveşte măsurile de stimulare, am agreat o măsură care a fost propusă şi anume bonuri de masă pentru cei care se vaccinează de acum încolo şi urmează să vedem posibilităţile tehnice pentru a organiza loterii pentru persoanele vaccinate.

Propunerea este de aproximativ 100 de lei pentru un bon de masă, pentru vaccinare completă – a doua doză de Pfizer sau prima doză de Johnson”, a declarat Mihăilă, care a participat la şedinţa coaliţiei de guvernare care are loc la Palatul Parlamentului.

Cele mai citite

CSM București, campioana României. „Tigroaicele” au reușit o nouă triplă

CSM București a învins-o sâmbătă pe CSM Târgu Jiu cu scorul de 30-27, în Sala Apollo din Capitală, în etapa cu numărul 24 din...

Din 13 mai, o nouă ediție Tezaur: Dobânzi neimpozabile de până la 6,85% pe an la titlurile de stat

Românii pot investi, începând de luni, 13 mai, în titlurile de stat TEZAUR, cu maturități de 1 și 3 ani, cu dobânzi anuale de...

George Simion dezminte ideea că el sau partidul AUR ar fi făcut “blat” cu PSD

Președintele partidului AUR, George Simion, dezminte ideea că ar fi făcut un "blat" cu PSD și avertizează că informațiile care susțin acest lucru sunt...
Ultima oră
Pe aceeași temă