Foto: Facebook / MApN

Armata României donează materiale medicale către Armata Republicii Moldova

Ministerul Apărării Naţionale al României a donat Ministerului Apărării al Republicii Moldova materiale de protecţie sanitară care vor fi folosite în contextul pandemiei de Covid.

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 06.01.2021 - 12:15

Ministerul Apărării Naţionale (MApN) al României a donat Ministerului Apărării al Republicii Moldova materiale de protecţie sanitară care vor fi folosite în contextul pandemiei de Covid.

Transportul de materiale sanitare a plecat din România miercuri, 6 ianuarie 2021, a anunțat MApN.

"Venim în ajutorul omologilor noștri din Republica Moldova cu echipamente de protecție sanitară (combinezoane, măști tip FFP2, măști chirurgicale și viziere), precum și alte bunuri de uz sanitar.
Această nouă tranșă de materiale donate vine în completarea demersului inițiat în luna aprilie 2020, când Ministerul Apărării Naționale a contribuit cu personal medical și 10 izolete produse în România. Cele două ajutoare fac parte din pachetul de măsuri de sprijin al cetățenilor din Republica Moldova, reiterat de către Președintele României cu ocazia recentei vizite la Chișinău", precizează comunicatul MApN.

 

Continuăm să fim împreună! Este singura soluție! Astăzi, Ministerul Apărării Naționale donează Ministerului Apărării al...

Publicată de Ministerul Apararii Nationale, Romania - www.mapn.ro pe Miercuri, 6 ianuarie 2021

Comentarii