Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: INQUAM PHOTOS/Octav Ganea

Vot în Camera Deputaților împotriva ministrului Ion Ștefan

Moțiunea simplă „Guvernul PNL după Grindă se cunoaște”, introdusă de PSD împotriva ministrului Dezvoltării va fi dezbătută și votată astăzi de deputați.

Share

Petronel Tudor 0 comentarii

07.07.2020 - 12:00

Deputații repun pe ordinea de zi discutarea și votarea moțiunii simple depusă împotriva lui Ion Ștefan, ministrul Dezvoltării, amânată luna trecută din cauza problemelor de sănătate ale șefului Ministerului.

Moțiunea intitulată „Guvernul PNL după Grindă se cunoaște” a fost semnată de 77 parlamentari PSD, autorii acuzându-l pe ministru de fals în declarații publice, disponibilizări ilegale la Ministerul Dezvoltării și descurajarea luptei anticorupție.

”Cea mai notabilă realizare a ministrului este cohorta de rude, rubedenii, neamuri şi politruci pe care a reuşit să o implanteze, pe funcţii călduţe, bine remunerate, din administraţia publică centrală şi locală. Doar pentru această aşa-zisă realizare, domnul ministru Ion Ştefan ar trebui să-şi dea undă verde pentru a pleca cu totul din funcţia guvernamentală, înainte de a compromite cu totul noţiunea de ministru.”, susțin semnatarii moțiunii simple.

Moțiunea a mai fost pe ordinea de zi a Camerei Deputaților în data de 9 iunie dar atunci ministrul Ion Ștefan a anunțat că nu poate participa din motive medicale iar votul s-a amânat. Este a șasea moțiune simplă împotriva unui membru al Guvernului PNL și până acum au fost depuse și adoptate moțiuni simple împotriva miniștrilor Florin Câțu, Adrian Oros, Monica Anisie, Marcel Vela și Violeta Alexandru.

Comentarii

loading...