VIDEO. Ministrul Agriculturii, mesaj pro vaccinare

Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Adrian Oros, a arătat ce reprezintă pentru el vaccinarea anti-Covid, menţionând că îi provoacă şi pe secretarii de stat din minister să procedeze la fel.

Share

Rl online 0 comentarii

28.05.2021 - 11:52

"Pentru mine vaccinarea reprezintă posibilitatea de a-mi îmbrătişa nepotul, de a-mi îmbrăţişa familia fără nicio grijă, posibilitatea de a mă reîntâlni cu prietenii, posibilitatea de a mă reîntoarce în mijlocul studenţilor mei, posibilitatea pentru noi toţi de a reveni la viaţa dinainte", a spus Oros.

În acest clip video de 36 de secunde, ministrul Agriculturii apare în curtea casei sale din judeţul Cluj împreună cu nepotul său.

Ulterior, Oros apare în curtea instituţiei şi transmite provocarea de a spune ce înseamnă pentru ei vaccinul anti-Covid secretarilor de stat din Ministerul Agriculturii.

"Şi acum, că v-am explicat ce reprezintă vaccinul pentru mine, îi provoc pe colegii mei, secretarii de stat din Ministerul Agriculturii, să ne spună şi ei ce conţine vaccinul pentru ei", a afirmat Adrian Oros.

Clipul video prezentat de ministrul Agriculturii, intitulat "Ce conţine vaccinul?'', a fost postat şi pe pagina Ministerului Agriculturii.

Prim-ministrul Florin Cîţu a prezentat, joi, un spot în care evidenţiază beneficiile vaccinării anti-COVID, pe care l-a postat pe pagina sa de Facebook, membrii Cabinetului fiind provocaţi să procedeze la fel.

Comentarii