13.1 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăPoliticăVicepreședinte ALDE: Avem o coaliţie între partide, nu între persoane

Vicepreședinte ALDE: Avem o coaliţie între partide, nu între persoane

”Între ALDE şi PSD există o înţelegere politică, o coaliţie între partide, nu între persoane. De aceea consider că nu avem ce comenta pe marginea a ceea ce se întamplă în acest moment în PSD”, a scris Marian Cucşa pe pagina sa de Facebook.

Partidul Social Democrat se reuneşte vineri, 21 septembrie, de la ora 12.30, într-o şedinţă de Comitet Executiv Naţional.

Scrisoarea contestatarilor din PSD, de care se vorbeşte de o săptămână, conţine 19 puncte, primul dintre ele fiind legat de demisia lui Liviu Dragnea din funcţiile de preşedinte PSD şi al Camerei Deputaţilor. Scrisoarea e semnată de trei membri: Gabriela Firea, Paul Stănescu şi Adrian Ţuţuianu.

 

 
 
Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri că nu a citit întreaga scrisoare a nemulţumiţilor din PSD, dar din câte a înţeles a reieşit că se cere ca PSD să se alinieze cu Iohannis, Opoziţia şi SPP:

“Din cât am citit am înţeles care este cea mai mare supărare din acea scrisoare – să nu ne mai certăm cu Iohannis, de fapt să ne aliniem cu Iohannis, cu SRI, cu SPP, cu DNA şi cu partidele de Opoziţie. Eu, ca preşedinte, nu pot să duc şui nu voi duce acest partid să devină o unealtă a acestor instituţii care nu trebuie să se implice într-un guvern politic. În rest, la CEx o să vorbesc suficient de bine, de mult şi de apăsat”, a spus liderul PSD.

Întrebat dacă îşi dă demisia, Dragnea a răspuns: “Am zis că vorbim după (n.r.: şedinţa CEx)”.

 
 
 
 

 

Cele mai citite

Rătăciri din necunoaștere

Necunoașterea nu are doar efectul banal al nepriceperii. Îl are adesea și pe cel al opunerii la adevăruri ale vieții și la fapte. Perseverența...

Declarațiile lui Ştefan Târnovanu înaintea derby-ului cu Rapid

Ştefan Târnovanu, portarul liderului FCSB, spune că formaţia sa este favorită la câştigarea derby-ului de sâmbătă, cu Rapid, şi că este deja cu gândul...

Dan Podaru candidează din partea PER la funcția de primar al sectorului 1

Fostul consilier local Dan Podaru va fi candidatul Partidului Ecologist Român pentru funcția de primar al sectorului 1, după ce formațiunea sa politică, Alianța...
Ultima oră
Pe aceeași temă