Un senator USR PLUS îi cere consilierului local care a votat bugetul lui Chirică să demisioneze

Senatorul USR PLUS Marius Bodea îi cere colegului său de partid Cezar Baciu să-şi dea demisia din Consiliul Local şi să nu mai rămână „cocoţat" în acest post, după ce a încălcat linia USR PLUS şi a votat bugetul local propus de edilul Mihai Chirica.

Share

Ioana Oancea 0 comentarii

01.06.2021 - 22:25

Bodea a declarat pentru News.ro că USR PLUS l-a exclus pe consilierul Cezar Baciu din partid, după ce a acesta a „trădat" la votul din consiliu şi a votat proiectul de buget local alături de liberali, însă Baciu mai rămâne o perioadă în funcţia de consilier, după ce a contestat în Justiţie procedura de excludere.

„Oricum am ambala acel episod, tot trădare se numeşte. Ce a făcut el este trădare. Şi-a bătut joc de întreaga echipă. În momentul în care nu te cunosc nici vecinii de pe scară şi ajungi consilier, eşti acolo exclusiv pe munca altora. Ai datoria faţă de acel grup. Dacă nu-ţi convine, atunci pleci acasă. Să-şi dea demisia, nu să rămână cocoţat când partidul îl dă afară”, a spus senatorul Marius Bodea.

Votul consilierului USR PLUS Cezar Baciu a fost decisiv pentru trecerea proiectului de buget local, PNL şi PMP având împreună doar 13 voturi, cu unul mai puţin decât reprezintă majoritatea simplă în consiliu.

Comentarii