Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

UDMR, despre declaraţia lui Dan Barna, chestiunea etnică nu trebuie depăşită, trebuie rezolvată

Purtătorul de cuvânt al UDMR, Hegedüs Csilla, a reacţionat, sâmbătă, la declaraţia liderului USR, Dan Barna, potrivit căreia ”chestiunea etnică trebuie depăşită”, şi a afirmat că această problemă trebuie rezolvată, nu depăşită, ne spune News

Share

Rl online 0 comentarii

07.09.2019 - 20:02

”Astăzi Dan Barna, la Târgu Mureş, a declarat că «chestiunea etnică trebuie depăşită». Nu credem că nu trebuie depăşită, trebuie rezolvată şi noi acest lucru ne propunem şi pentru acest lucru lucrăm de ani de zile”, a declarat Hegedüs Csilla, într-un mesaj video postat pe pagina de Facebook a UDMR.

Aceasta a afirmat că Dan Barna se comportă ”ca un copil mic” care nu vrea să vadă problemele.

”Se comportă ca un copil mic, ca cineva care îşi închide ochii şi pur şi simplu nu vrea să vadă problemele. Eu am o singură întrebare: ce a făcut el în ultimii ani ca această problema să fie rezolvată şi nu depăşită?”, a mai spus Hegedüs Csilla.

Dan Barna s-a aflat, sâmbătă, în judeţul Mureş pentru strângerea de semnături.

”Chestiunea etnică trebuie depăşită şi eu consider că nu ar mai trebui să fie de actualitate", a spus Dan Barna, afirmând că în USR sunt şi români şi maghiari ”într-o perfectă şi normală colaborare”.

Comentarii

loading...