Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Tratatul între România şi Brazilia privind asistenţa judiciară reciprocă, aprobat de Senat

Proiectul de lege pentru ratificarea Tratatului între România şi Republica Federativă a Braziliei privind asistenţa judiciară reciprocă în materie penală, semnat la Brasilia, la 13 iunie 2017, a fost adoptat luni de Senat cu unanimitate de voturi.

Share

Andrei Tudor Dumitru 0 comentarii

Actualizat: 23.04.2018 - 17:53

Pentru adoptarea proiectului au votat 101 senatori, informează Agerpres.

Reprezentatul Guvernului la lucrările Senatului, secretarul de stat în cadrul Ministerului Justiţiei Sofia Mariana Moţ, a prezentat proiectul de lege.

"Tratatul reglementează principalele forme de asistenţă judiciară în materie penală în scopul facilitării cooperării autorităţilor române şi braziliene. Se referă (...) la notificările actelor de procedură, înfiinţarea comisiilor rogatorii, executarea cererilor de percheziţie şi aşa mai departe", a declarat Mariana Moţ.

Senatul este Cameră decizională în cazul acestui proiect de lege.

Comentarii

loading...