Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Facebook

Traian Berbeceanu, fost comisar la Crimă Organizată, a fost numit prefect al Capitalei

Fostul comisar de poliție Traian Berbeceanu a fost numit de Guvernul României în funcţia de prefect al municipiului Bucureşti.

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 23.10.2020 - 00:20

Fostul comisar de poliție Traian Berbeceanu a fost numit în funcţia de prefect al municipiului Bucureşti.

Numirea s-a făcut printr-o Hotărâre de Guvern aprobată în seara zilei de joi, 22 octombrie, publicată imediat după aceea în Monitorul Oficial. Conform textului din Monitorul Oficial, Berbeceanu va deține funcția de prefect "cu caracter temporar".

Traian Berbeceanu l-a înlocuit în funcţia de prefect pe Gheorghe Cojanu, care a fost numit inspector guvernamental în cadrul Secretariatului General al Guvernului (SGG).

Eliberarea lui Cojanu din funcția de prefect al Capitalei a fost impusă de scandalul creat de o declarație a acestuia, în care Cojanu a susținut, acum cinci zile, că nu știe câte cazuri de Covid sunt în București, întrucât n-a fost informat.

În privința lui Traian Berbeceanu, cea mai cunoscută perioadă din activitatea acestuia a fost cea în care a condus, ca ofițer de poliție, la Alba Iulia, Brigada de Combatere a Criminalității Organizate (BCCO).

Cel mai recent, înainte să fie numit prefect, Traian Berbeceanu a fost șeful de cabinet al ministrului de Interne, Marcel Vela.

Comentarii