Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: arhivă

Traian Băsescu, dezlănțuit la adresa lui Tăriceanu! Replică năucitoare

Europarlamentarul PMP, Traian Băsescu, i-a răspuns, duminică, în termeni duri președintelui ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, după ce acesta a spus că liberal-democrații nu susțin învestirea Cabinetului Orban, în cazul în care Mișcarea Populară va face parte din Guvern.

Share

Emanoil Ursache 0 comentarii

20.10.2019 - 18:03

Fostul șef al statului îl numește pe liderul ALDE „campion al trădărilor” și partidul pe care îl conduce „servitor în curtea PSD”, fiind indignat de faptul că Tăriceanu se folosește de decizia Consiliului CNSAS pentru a-și argumenta poziția împotriva PMP.

Drept replică, Traian Băsescu face o comparație, pe pagina sa de Facebook, între problemele pe care le are el cu sistemul de justiție și problemele pe care le are Călin Popescu-Tăriceanu.

Redăm integral postarea lui Traian Băsescu:

„Tăriceanu, ia-ţi şi tu unul !

Mânat de ură şi aroganţă „marele campion” al trădărilor, Tăriceanu, proaspăt văruit în opozant vrea eliminarea PMP din orice variantă de participare la guvernare, ca şi cum PMP ar fi fost până acum servitor prin curtea PSD şi nu ALDE cu uşierul şef Tăriceanu.

Şi ca argument suprem al poziţiei sale, fostul manechin foloseşte acuzaţiile aduse mie de Consiliul CNSAS majoritar PSD. Iar dacă discută despre justiţie, hai să vedem:

1. Eu sunt acuzat de CNSAS şi am un proces civil care va fi judecat în final la ICCJ (am pierdut la Curtea de Apel şi fac recurs). Tăriceanu, este acuzat de DNA pentru fraude şi nu va fi judecat de nimeni;

2. Eu m-am prezentat în instanţă de la prima citaţie, fără a încerca să tergiversez procesul.
Tăriceanu a tergiversat aproape un an analiza dosarului său în Comisia Juridică a Senatului;

3. Eu m-am prezentat în faţa judecătorilor fără nici un fel de amânare. Tăriceanu, „adevărat bărbat”, s-a ascuns în spatele majorităţii PSD din Senat care prin vot a respins începerea urmăririi penale;

4. Eu voi avea o decizie definitivă şi irevocabilă a justiţiei (şi sper că va fi una favorabilă mie). Tăriceanu va târâi după el suspiciunea de participare la fraudă pentru că i-a fost frică să meargă în faţa judecătorilor.

Tăricene, mai citeşte o dată postarea şi vezi diferenţa dintre noi în privinţa justiţiei . Asta te va lămuri de ce eu am câştigat de câte două ori Primăria Capitalei şi Palatul Cotroceni, iar tu ai trăit în politică numai din trădarea partenerilor politici, ca să primeşti câte ceva de la cei pentru care ai trădat.

Şi un sfat: când vei merge cu basca în mână la PNL să-ţi negociezi preţul trădării, intră în sediul central din Modrogan pe uşa din spate.

Acolo, la intrare, se află o tavă cu ciolane pentru potăi de pripas. Ia-ţi şi tu unul .
Iar dacă la plecare ieşi tot pe uşa din spate, mai ia unul că nu le numără nimeni.”

Comentarii

loading...