Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Sursa: Dreamstime. Traian Băsescu, fost Președinte al României, în PE

Traian Băsescu amuzat de Donald Trump

,,Să-mi fi dat Dumnezeu un candidat care să spună asemenea prostii în cele două campanii ale mele, nici n-aș fi mai venit la dezbateri!” TRAIAN BĂSESCU

Share

Redacția Online 0 comentarii

28.04.2020 - 00:02

Traian Băsescu este amuzat de declarația recentă, a lui Donald Trump, prin care s-ar putea injecta dezinfectant în corpul bolnavilor de Covid-19. Fostul Președinte este de părere că Donald Trump s-a vulnerabilizat în plină campanie electorală.
Cu toate acestea, oficiali medicali din statul New York au anunțat că imediat după declarațiile lui Donald Trump, s-au confruntat cu o creștere a cazurilor de intoxicații cu dezinfectanţi. 

La începutul lunii noiembrie, în Statele Unite ale Americi au loc alegeri prezidențiale între Donald Trump și con- tracandidatul din partea de- mocraților - fostul vicepreșe- dinte Joe Biden. ■

Citește totul despre:

#traian basescu #donald trump

Comentarii

loading...